::

KEP CROMO VELVET

El CROMO VELVET aporta un toc original a l'estil tradicional, que s'aprecia en el recobriment de vellut amb la peça frontal i posterior. 

Disponibilitat: Actualment no està en estoc. La disponibilitat d'aquest producte pot variar entre 2 i 3 setmanes des de la seva compra. Demani més informació en info@cavaletti.cat

648,00 €

Afegir al carret

Afegir als meus favorits

26 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

Aquest casc també disposen del clàssic sistema de ventilació Air Control System, desenvolupat en exclusiva per KEP Itàlia per garantir una temperatura interior perfecta i adequada a les circumstàncies atmosfèriques. Tot això per millorar la comoditat del genet, sumant lleugeresa al casc.

Corretja amb cinc punts de subjecció a la carcassa del casc. Reforç interior de Coolmax (per a la màxima transpiració i comoditat) extraïble i rentable a mà o a màquina a 30 graus o amb aigua freda.

Accessoris

  • FUNDA HIVERN KEP

    Embuatat interior que pot substituir al clàssic durant els mesos d'hivern. És fàcil de col·locar, extremadament càlid, còmode i rentable. (No inclou el casc de la...

    50,00 € Afegir al carret
  • GRABAT PERSONALITZA...

    Personalitza el propi casc amb el teu nom o monograma gravat en una placa de metall que fa inconfusible un casc que ja és únic.

    30,00 € Afegir al carret