::

KEP CROMO TEXTIL CARMEL BRILLANT

KEP CROMO TEXTIL CARMEL BRILLANT

KEP CROMO TEXTIL CARMEL BRILLANT


El CROMO TÈXTIL AMB DETALLS BRILLANTS es caracteritza pels seus components (visera, reixeta, aplicació frontal i posterior) amb un acabat que contrasta amb la superfície de la carcassa del casc. Uns models que ofereixen una alternança entre lluentor i opac que els fa realment especials en totes les seves versions disponibles.

Disponibilitat: Actualment no està en estoc. La disponibilitat d'aquest producte pot variar entre 2 i 3 setmanes des de la seva compra. Demani més informació en info@cavaletti.cat

580,00 €

Afegir al carret

Afegir als meus favorits

26 altres productes de la mateixa categoria:

Més informació

Els cascos CROM TÈXTIL AMB DETALLS BRILLANTS també disposen de clàssic sistema de ventilació Air Control System, desenvolupat en exclusiva per KEP Itàlia per garantir una temperatura interior perfecta i adequada a les circumstàncies atmosfèriques.

Tot això per millorar la comoditat del genet, sumant lleugeresa al casc. Corretja amb cinc punts de subjecció a la carcassa del casc. Reforç interior de Coolmax (per a la màxima transpiració i comoditat) extraïble i rentable a mà o a màquina a 30 graus o amb aigua freda.
pes: +/- 450 grams

Accessoris

  • FUNDA HIVERN KEP

    Embuatat interior que pot substituir al clàssic durant els mesos d'hivern. És fàcil de col·locar, extremadament càlid, còmode i rentable. (No inclou el casc de la...

    50,00 € Afegir al carret
  • GRABAT PERSONALITZA...

    Personalitza el propi casc amb el teu nom o monograma gravat en una placa de metall que fa inconfusible un casc que ja és únic.

    30,00 € Afegir al carret